Dit wil je niet missen!

Stap jij het ijskoude Winter Wonderland in? Samen met meer dan 100 andere onderneemsters starten we een totaal nieuwe experience. 

Netwerkevents hoeven niet saai en stijf te zijn. Maar juist effectief, leuk en gezellig. De tijd van alleen maar een visitekaartjes uitdelen is nu echt voorbij. 

W e zijn op zoek naar een connectie, een verbinding en raakvlakken. Die ga je zeker ontdekken op het Vrouwelijke Ondernemers Gala. Deze avond draait namelijk om jou en jezelf op een ontspannen manier in de picture zetten. 

Ja, dat bedoelen we redelijk letterlijk. We zorgen voor een fantastische photobooth zodat jij niet alleen naar huis gaat met inspiratie, kennis en een nieuw netwerk. Maar ook echt met té gekke foto's! 

Dat ben ik!

Het is een ervaring

We leggen de witte loper voor je uit zodra je binnenkomt. Vervolgens nip je van onze signature cocktail terwijl je de zaal rondkijkt. Je ziet allemaal bekende ondernemers die je tot nu toe alleen online sprak. 

Je gaat bij je netwerktafel staan en spreekt binnen een uur al 3 ondernemers waar je écht iets aan hebt. Wow, de avond is nu al geslaagd. 

De spreker stapt het podium op en neemt je mee in haar inspirerende verhaal. Ja, je hebt zin om weer aan de slag te gaan met je bedrijf! Make it grow. 

Tijd voor de photobooth samen met de leuke ondernemers die je vandaag ontmoet hebt. Lachen, netwerken en verbinden. Dit voelt niet eens als werken!

Als klapper van de avond, neem je een supertoffe pitch video op van jezelf. Die kun je weer mooi op je socials delen. 

ik ben erbij!

Speciaal aanbod!

Alleen voor jou!
De investering is geen 147.99 maar

€119,99 ex btw

Ja, dat wil ik!

Netwerktool

Drie goede matches staan op jou te wachten aan de netwerktafel. Zo praat je direct met de juiste onderneemsters waar jij echt iets aan hebt!

Pitch video

Wie ben je en waarom doe je wat je doet? Deze super krachtige boodschap ga jij overbrengen. Op video. De video ontvang je na afloop van het Vrouwelijke Ondernemers Gala in je mail. Ideaal voor je socials.